Fulcrum Institute – her bliver du en dygtig terapeut!

Fulcrum Instituttet tilbyder uddannelser i Kranio Sakral Terapi, Organ Massage TerapiALT – Naturlig Lifting, samt afholder diverse enkelt stående kurser og workshops.

Kurserne er bygget op som en kombination af praksis og teori. Vi ønsker at klæde vores kursister på, til arbejdet som kompetente terapeuter, der i den daglige praksis, kan tage vare på en bred vifte af mennesker. Meget ofte møder vi mennesker i krise, både på det fysiske såvel som sjælelige og psykiske i vores arbejde som terapeuter. Der er indlagt tid på kurserne til at fordybe sig i og føle sig fortrolig med dette.

Uddannelserne og de individuelle kurser er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdes af RAB.

Se vores kursusprogram.

Vores mission er:

– at formidle effektive terapeutiske teknikker videre under trygge forhold, samt støtte udviklingen af den individuelle terapeut for derved at bidrage til, at flere mennesker, som har det svært, kan blive hjulpet til en bedre livskvalitet.

Interesseret i at høre mere?

Skriv din email og få alt den information du har brug for omkring kurserne. Det er helt uforpligtende, og du bliver kun klogere af det.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag! HELT GRATIS!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook