ALT – NATURLIG LIFTING

ALT – Naturlig Lifting løfter og vitaliserer ansigtet,
og efterlader et smilende nervesystem.
Himmelsk at modtage.

 

ALT – Naturlig Lifting

ALT bearbejder alle ansigtsmusklerne for at fjerne opbygningen af spændinger og i stedet for at være monoton i en negativ følelse kan vi få kapacitet til at opleve alle de følelser som hører til at leve livet 100 %.

Vores ansigt afspejler ikke kun hvordan vi har det lige nu, men musklerne afspejler/husker også vores livsforløb.

Forskningen giver en logisk forklaring på, hvad så mange af vore klienter oplever: – ved at ændre vore fysiske spændinger i ansigtet, kan vi ændre vores følelsesmæssige tilstande.

Denne bevægelighed – både fysiske og psykisk – gør det muligt at skifte fra tunge, mørke, uharmoniske følelser til glade, lykkelige og tilfredse stemninger.

Mange som vælger at få ALT kommer hovedsageligt for at se bedre ud. Men de bliver oftes glædeligt overraskede, fordi man som en sidegevinst kan man mærke en effekt i hele kroppen, en helt fantastisk oplevelse af ro og afspænding.

Du kan kontakte mig og booke en behandling her:

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

HVAD FORTÆLLER VORES ANSIGT?

Ansigtet er sjælens spejl. De fleste børn har et åbent, umiddelbart og glat ansigt, men hos mange voksne ser vi en afblomstret maske, som kan udtrykke træthed, sorg, angst eller irritation. Hvert eneste øjeblik i vores liv skaber vi, ofte ubevidst, et ansigtsudtryk, som er et samspil mellem alle musklerne i ansigtet.

Når vi kigger på et andet menneskes ansigt, sker der automatisk det, at man begynder at spænde de samme muskler i sit eget ansigt, som den anden person holder spændt. Det vil, at man fremkalder de samme følelser i andre mennesker, som man selv føler.

Vores ansigt husker vores livsforløb

Vores ansigt afspejler ikke kun hvordan vi har det lige nu, men musklerne afspejler/husker også vores livsforløb. Svære psykiske oplevelser og fysiske traumer efterlader deres spor i form af rynker, furer og linjer i ansigtet.

Når forskere prøver at finde ud af, hvad de fleste mennesker betragter som et smukt ansigt, fremhæver man 3 kvaliteter:

 • Symmetri
 • Naturligt
 • Levende

-dvs. ansigtet giver respons, når vi kommunikerer med personen. Dette er en vigtig faktor – ansigtets evne til at give respons, når vi kommuniker med andre. Er ansigtet stivnet, giver det ingen respons. Måske opfattes det oven i købet som uvenligt. Det er ikke de store ansigtsbevægelser, men de fine små, som giver ansigtet mimik og afføder imødekommenhed.

Når et menneske smiler i få sekunder, kan der måles en ændring i deres nerve- og hormonsystem. Disse ændringer beskriver som glæde. Alle er enige om, at en følelse kan skabe en effekt i kroppen, men forskerne siger også, at det modsatte er tilfældet: at spændinger i kroppen kan omdanne vores følelser. Forskningen giver en logisk forklaring på, hvad så mange af vore klienter oplever: – ved at ændre vore fysiske spændinger i ansigtet, kan vi ændre vores følelsesmæssige tilstande. Mange som vælger at få ALT kommer hovedsageligt for at se bedre ud, og bliver glædeligt overraskede fordi de også føler større velvære og psykisk balanceret.

HVORDAN VORES FYSISKE UDTRYK PÅVIRKER VORES FØLELSER

Vores fysiske udtryk i kroppen virker som en slags filter. Hvis ansigtet er spændt i et udtryk af en bestemt følelse, vil man opleve alle de begivenheder som passer til fremkaldelsen af følelsen. Man blokerer for erfaringer, som ikke passer til følelsen.

Ulykkelige mennesker har svært ved at nyde de gode ting i livet – ved at høre musik, smage god mad og vin eller nyde samværet med andre. Interessant nok kræver det mange muskler at spænde negative følelser, som udtrykker sorg, vrede eller angst, men der skal bare 2 smilemuskler til at føle glæde.

Behandling med ALT bearbejder alle ansigtsmusklerne for at fjerne opbygningen af spændinger og i stedet for at være monoton i en negativ følelse kan vi få kapacitet til at opleve alle de følelser som hører til at leve livet 100 %. Denne bevægelighed – både fysiske og psykisk – gør det muligt at skifte fra tunge, mørke, uharmoniske følelser til glade, lykkelige og tilfredse stemninger.

Kirugisk indgreb og botox

Ved kirurgisk indgreb fjernes rynkerne, men ansigtet stivner, hvilket ser – smukt ud på et foto, men i virkeligheden fremstår ansigtet mindre levende. Botox – botulinum toxin, er et af verdens giftigste stoffer, og kan føre til den dødelige sygdom botulisme, bedre kendt som pølseforgiftning. I meget små doser kan det dog bruges til kosmetiske formål, da det lammer musklerne i ansigtet for en tid og dermed glatter rynkerne ud. Kilde: 24 timer.

Har deltaget i ALT-Uddannelsesen ledet af DeeDee Schmidt-Pedersen. Det har været en rejse ind i et nyt land, hvor less is more. Denne blide og afstressende behandlingsform har vundet mit hjerte og de “kaniner” der har været i mine hænder efterfølgende har haft stor glæde afbehandlingsformen.

Dee-Dees karismatiske personlighed smitter af på undervisningen og man bliver fyldt med lærdom og indtryk. Endvidere giver samværet med de andre kursister en udvikling og stof til eftertanke, så man rykker sig på flere planer.
Så jeg giver min bedste anbefaling af dette forløb

Vianne Jendvang

HVORNÅR KAN EN ALT BEHANDLING HJÆLPE?

Udover et mere symmetrisk ansigt og en naturlig fylde i ansigtet hjælper en ALT behandling også på andre funktioner:

ALLE med:

 • Kæbespændinger/  problemer med bidefunktionen
 • Migræne
 • Forskellige former for hovedpine
 • Vejrtrækningssystemet og åndedrætsfunktionen
 • Bihuleproblemer
 • Stress
 • Arvæv
 • Ansigtslammelser
 • Synkebesvær
 • Tinnitus
 • Trigeminus neuralgi
 • Tandarbejde (bøjleforløb og efter operationer)

ALT  giver en sundere hud

Vores hud er opbygget af mange lag hver med deres forskellige funktioner. I de midterste lag af huden er der bl.a collagene og elastiske fibre og en geléagtig grundsubstans samt blodkar som fører næring til hudcellerne i det lag som vi ser,- det yderste lag.

Hudcellerne i det yderste lag deler sig hurtigt og de nydannede celler bevæger sig op mod overfladen hvor de dør for så at blive vasket af eller skalle af. Spændinger i de midterste lag kan klemme de små blodkar og forhindre næring at nå op til de levende hudceller i det yderste lag. Cellerne bliver udtørrede og huden kommer som et resultat til at se mat og livløs ud. For at modvirke dette bruger mange mennesker mange penge på præparater for at få deres hud til at se bedre ud. Cremer har den vigtige funktion at beskytte huden mod udtørring, men creme i sig selv kan ikke tilføre den manglende næring til hudens celler i det yderste levende lag.

ALT har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel teknik, som påvirker bindevævet i de midterste lag af huden. Disse lag har mange nerveender og disse reagerer på et ganske let tryk – et nøjagtigt tryk i en eksakt retning som da stimulerer nerverne til en afspænding af bindevævet. På den måde bliver blodtilførelsen til hudcellerne stimuleret og dermed øget.  Ansigtet får en naturlig glød og fylde og huden føles elastisk og blød.

EN BEHANDLING MED ALT – NATURLIG LIFTING

Et  ALT forløb består af 6 behandling på ca. 1 times varighed, hvor man bl.a. arbejder med BindevævsTeknik – en dyb og blid form for bindevævsmassage.

Når man får en ALT behandling aktiveres 5. og 7. kranienerver, som er vigtige for ansigtsmimikken og –udtrykket. Som en sidegevinst kan man mærke en effekt i hele kroppen, en helt fantastisk oplevelse af ro og afspænding.

Læs mere om hvordan en ALT behandling foregår her

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook