BLID BINDEVÆVSTEKNIK

Blid BindevævsTeknik/Rosenberg Teknik er behageligt, nænsomt og effektivt. Unikt – fordi vi berører kroppen dybt med en lethed, som kroppen slet ikke kan modstå.

Du kan kontakte mig og booke en behandling her:

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

HVAD ER BINDEVÆV?

Bindevæv er et underfundigt materiale. Helt magisk i sine egenskaber, og dog ofte det mest oversete i mange former for kropsterapi. Bindevæv er stort set, hvad vi består af, og det findes i et utal af varianter – nogle typer bindevæv er bløde og elastiske, mens andre er hårde og solide. Hver type har deres helt specifikke funktion og struktur. Kroppens bindevæv er èt sammenhængende hele, – og fungerer som et hele. Muskler, organer, nerver, knogler, blod – alt sammen er forbundet og balanceret via bindevævet. Det er derfor ikke overraskende, at behandling af dette væv kan skabe store og markante bedringer overalt i kroppen. Verden over forskes der i disse år massivt i bindevævet og dets terapeutiske egenskaber. Og resultaterne er opløftende – det har et hidtil uset potentiale, og behandling af kroppens bindevæv bekræfter dette.

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

UDTALELSER FRA KURSISTER:

Deedee er super dygtig og har en stor viden i det hun underviser i. God stemning på de kurser jeg har deltaget i. Jeg kommer altid hjem med mere viden end forventet.

Dorte

Jeg er stor fan af DeeDee som underviser. Jeg føler jeg bliver undervist på et højt fagligt niveau, hvor der både er plads til lune, latter og spørgsmål.

DeeDee formår at videregive sin viden på en levende måde, med det stof der kunne være kedeligt. Jeg føler mig fyldt op, glad og næret med viden og energi når jeg har deltaget på kurser hos hende. Hun formår at korrigere vores hænder og misforståelser på en behagelig måde.

Der er både en ro med god tid men også en grænsesætning så tiden og snakken ikke løber af med os. En afbalanceret blanding af styring og frihed fra en varm, humoristisk og fagligt højt kvalificeret underviser. Jeg glæder mig altid til at skulle være i det regi.

Karin

HVORNÅR KAN BLID BINDEVÆVSTEKNIK HJÆLPE?

Resultaterne ved BindevævsTeknik er spektakulære. Da alle dele af kroppen er forbundet via bindevævet, kan en behandling med BindevævsTeknik få kontakt til og hjælpe alle dele af kroppen hos kunden. Desuden har mange mennesker problemer, som kun kan afhjælpes ved BindevævsTeknik – problemstillinger, hvor denne blide behandling er eneste tilgang, som kan ændre problematikken.

 • Arvæv
 • Muskelspændinger
 • Rygproblemer
 • Nakkesmerter
 • Skulderproblemer
 • Hovedpiner
 • Kæbespændinger
 • Lammelser
 • Tennisalbue
 • Nedsat bevægelighed
 • Bækkenløsning
 • Frossen skulder
 • Ledproblemer

Denne behandling er så blid og behagelig, at alle mennesker kan modtage den. Et kendetegn ved lige præcis denne udgave af BindevævsTeknik er, at den til enhver tid respekterer kroppens tilstand og smertegrænse.

Derfor er den lige velegnet til babyer, større børn, voksne og ældre mennesker. Også ved såvel akutte som meget gamle skader er den fantastisk effektiv.

Det er, som om at kroppen gemmer skabelonen for den optimale funktion – selv efter store operationer og skader. Denne skabelon kan BindevævsTeknik få kontakt til via den helt lette berøring – kroppen mærker, at den mødes på en respektfuld måde, og derfor lader den behandleren komme i dybder og områder, som en mere kontant berøring aldrig ville få adgang til.

EN BEHANDLING MED BINDEVÆVSTEKNIK

Kropsterapi er Bindevævsterapi! Hvad enten fokus er på selve bindevævet eller på en anden type væv, spiller bindevævet en helt central rolle for behandlingen. En bindevævsbehandling er meget blid og behagelig at modtage – det opleves ofte, som om hele kroppen simpelthen smelter og slapper af under behandlerens hænder.

Her på instituttet er Blid BindevævsTeknik grundstammen  på ALT – Naturlig Lifting uddannelsen og der arbejdes med Blid BindevævsTeknik på Navlens Univers, Kroppens Relationer, Organmassage Uddannelsen samt Bækken Kurset. Sidst nævnte uddannelse og kursus kommer på programmet igen i begyndelsen af 2019.

Læs mere om hvordan en behandling med Blid BindevævsTeknik foregår

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook