FASCIAL FLOW WORKSHOP

Datoer: 13.-14. november 2020

Lektioner: 16

Pris: kr. 3.000

Forudsætning: Åbent for alle.

Fascial Flow er en bevægelsesform, der beskæftiger sig med kroppens fascia (bindevæv).

Fascial Flow handler om tryg, nærværende og nysgerrig udforskning af kroppen. Gennem langsomme, flydende bevægelser, og med skiftevis lyd og stilhed, møder vi kroppen indefra og uden krav om præstation. Bevægelserne sætter tempoet ned, regulerer nervesystemet og giver næring til væskesystemet. Andre, mere strukturende øvelser styrker kroppens funktionalitet, og evne til at balancere og fokusere. 

Når kroppen er tryg, får den mulighed for at hente sine ressourcer frem, og stabilisere sin måde at være i verden på. Efterhånden vil du opleve, at uhensigtsmæssige kropsmønstre ændrer sig til det bedre, og du vil få en følelse af at kunne nære dig selv indefra. 

Bevægelsesformen er let tilgængelig og kan nemt passes ind i en travl hverdag. 

Workshoppen undervises af Liselotte Dam-Jensen, en kapacitet inden for sansernes og bindevævets verdener- Liselotte præsenterer sig selv således:

Jeg har det meste af mit arbejdsliv arbejdet passioneret som talelærer og stemme-terapeut. I min søgen efter en blid tilgang til at løsne mine elevers kropsspændinger, begyndte jeg i 2004 at arbejde med kraniosakral terapi, og fra 2014 ligeledes med Biodynamic Cranial Touch (Stillness Touch). Taknemmelig, forundret og dybt imponeret over, hvordan kroppen gennem en ultrablid, manuel tilgang kan genvinde balancen, og bringes tilbage til helhed og funktion. 

Som behandler ønsker jeg at møde min klient med absolut nærvær. 

Bevægelsesformen Fascial Flow inspirerede mig her, og jeg er nu tillige Certificeret Fascial Flow Guide (og Advanced Fascial Flow Guide, primo 2021). Gennem langsomme, flydende bevægelser og lyd tager jeg nu dagligt kontakt til mit bindevæv og dermed til min krops indre ressourcer – både til gavn for mig selv og for mine klienter. 

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook