Kontakt og tilmelding

Har du spørgsmål til uddannelserne eller terapiformerne, er du meget velkommen til at kontakte mig:

DeeDee Schmidt-Pedersen – 4013 4524

TILMELDING TIL UDDANNELSERNE

Tilmelding:

Send en mail til mail@fulcruminstitute.dk og oplys venligst kursus navn samt dato.
(Tilmelding senest 3 uger før kursets start)
Samt indbetal depositum på kr 1.000.

Depositum: 1.000 kr.

 

Indsættes på konto 4453-3667755360, oplys venligst kursus navn samt dato.
Når dit depositum er modtaget er du endeligt registeret som deltager.

Betaling:

 

Restbeløbet skal være indbetalt senest 3 uger før kursusstart.
Ved tilmelding mindre end 3 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris ved tilmeldingen.

Afbud:

 

Det er muligt at overføre din plads til en anden deltager hvis du selv er forhindret. Giv venligst besked, hvis dette skulle blive tilfældet. Skulle du blive nød til at afmelde, vil din tilbagebetaling ske i forhold til nedenstående:

  • Ved afbud med mere end 3 uger til kursets start tilbagebetales depositum, dog minus et administrationsgebyr på Kr. 400.
  • Ved afbud inden for de sidste 3 uger inden kursusstart tilbagebetales depositum ikke. Resten af det indbetalte beløb kan i begge tilfælde overflyttes til et andet kursus eller tilbagebetales.
    Disse betalings- og tilbagebetalingsbetingelser er lavet for sikre, at alle senest 3 uger før kurset ved, om det bliver gennemført.

Sygdom:

 

 

 

Ved sygdom kan den del af kurset, hvor der var fravær p.gr.af sygdom, gentages næste gang kurset udbydes. Hvis du ønsker at gentage hele kurset kan du gøre dette til 1/2 pris.

Halv pris hvis du skal have opfrisket et kursus

Har du lyst at gentage et kursus? Enten fordi du ikke har fået brugt teknikkerne eller fordi du gerne vil høre det igen samt høre hvad der er nyt? Det er umuligt at huske alt fra et kursus, desuden er kurserne levende så de udvikler sig hele tiden. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage samme kursus mere end en gang. Du kan gentage et kursus til halvpris. Der er 2 pladser pr. kursus til kursister som ønsker at gentage.

Interesseret i at høre mere?

Skriv din email og få alt den information du har brug for omkring kurserne. Det er helt uforpligtende, og du bliver kun klogere af det.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag! HELT GRATIS!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook