KST 6

Datoer for 2020 er på vej

Lektioner: 32

Pris: kr. 5.000

Forudsætning: KST 1, KST 2 og KST 3

KST 6

På KST 6 kurset arbejder vi med at forbedre vores basale behov omkring at kunne spise, trække vejret, tygge og synke maden optimalt. Alle teknikkerne på kurset er gode til at forbedre synet, talen, vejrtrækningen samt kæbe-, næse- og mundhulefunktionerne. Vi arbejder med åbningerne i kraniet og ansigtet.
Slag på ansigtet, tandregulering og andet tandarbejde forplanter sig hurtigt til resten af kraniet, hvælvingen og kraniebunden. Dette kan medføre gener såsom hovedpiner, skæv bidfunktion, kæbespændinger, personlighedsændringer og depression.

Vi arbejder med følgende knogler og strukturer:

Mundhulen, maxilla, mandibula, atlas, palatine, tungen, mandlerne, hyoid, halsen, nakken, skuldre, sternum, clavicula, struben, næsen, ethmoid, vomer, sphenoid, blodcirkulationen og øjet.

Teknikkerne på KST 6 er meget specifikke og præcise, ligesom på KST 4 og 5. Dette bevirker at de går dybere og dermed skaber ændringer hurtigere i kroppen.

Vi arbejder med opmærksom på det langsomme healende og organiske flow i kroppen og kroppens egen iboende selvregulerende helbredskraft.

Kurset er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdelse af RAB.

Kurset undervises af DeeDee Schmidt-Pedersen.

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag! HELT GRATIS!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook