CHOK / TRAUME KURSUS

Dato: 27.-29. april 2021

Lektioner: 24

Pris: kr. 3.950

Forudsætning: Alle KST kurserne fra enten SRI eller Fulcrum Institute, samt bred klienterfaring.

 

På dette kursus kommer vi til at mærke og arbejde med bindevævet og nervesystemet på kendte og mindre kendte måder, og dykke ind i det kæmpestore landskab af, hvordan vi mærker eller ikke mærker os.

Et langt kursusforløb hos Ulla Rung Weeke og hendes bog ”Danse med Nervesystemet” har været en stor inspiration til dette modul, samt ikke mindst Stanley Rosenberg, og hans bog Accessing the Healing Power of the Vagus Nerve.

De erfaringer vi gør os lige nu, rykker hele tiden ved grænserne for, hvad vi ved, har troet på og regnet med var en sandhed. De grænser og den viden forandrer sig hele tiden, og det glædelige er, at den forandring betyder, at vi har meget mere medindflydelse på, hvad der foregår i vores krop end før antaget.

Vi får mere og mere øjnene op, for hvor vigtig homøostasen er for vores krop, og at de forskellige systemer i os, immun-, hormon- og nervesystem, vores hjerte, stofskiftet i vores hjerne, tilstande af balance i vores mave/tarm system og vores overordnede stofskifte er bevægelige og indbyrdes afhængige af, påvirkelige af og lyttende til hinanden.

Bindevævet reagerer før vores nervesystem. Når vi bliver belastede, også over længere tid, så kan den måde, hvorpå vores systemer plejer at organisere informationer blive så pressede, at nervesystemet siger til vores bindevæv, muskel- og skeletsystem: ”Vil du lige holde presset for mig i et stykke tid i de mulige kropslige tvister, rotationer og drejninger, indtil der igen bliver plads til at organismen kan tage sig af det”. Det kommer vi til at forsøge at folde mere ud.

Du vil lære at forstå, hvad der sker i hjernen, når vi befinder os i en chok/traumesituation i længere tid. Samt lære at aktivere væv, som er i kollaps, få øvelser til at optimere vejrtrækningen, og opnå bedre grounding. Vi kommer omkring dissociering, og opmærksomheden rettes også mod, hvordan motion, livsstil og dosering kan hjælpe dine klienter videre fra en chok/traume tilstand.

Du får øvelser, der er ganske subtile, og som kommer til at bevæge og vække noget i dig. Vi kommer også til at arbejde med nye samt kendte teknikker, som du med dette modul kommer til at se i et nyt lys.

Kurset er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdes af RAB. 

Kurset undervises af Helle Haugaard.

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook