KST 4

Dato: 19.-20. november 2021, 2 dage i januar 2022 + supervision i marts 2022

Lektioner: 40

Pris: kr. 6.750

Forudsætning: KST 1, KST 2 og KST 3

På KST 4 kurset arbejder vi primært med occipitalknoglen og temporalknoglerne med fokus på de steder, hvor der findes drejeled, såkaldte pivot’er – steder hvor knoglernes suturer skifter fra interne til eksterne vinkler. Dette er nøgle steder hvor kranieknoglerne kan ”skifte gear” i forhold til hinanden og dermed være med til at skabe optimal funktion og flow i kroppen. Det er i og omkring occipital-og temporalknoglen og pivot’erne at mange af de dybere problemer ofte ligger gemt såsom tinnitus, migræne, koordination/balance, nakkespændinger, angst, blodtryksproblemer, aggressivitet, ansigtslammelser, hjernerystelser, personlighedsforstyrrelser, sansebearbejdning og sprog, synet, hukommelsen og problemer omkring rygsøjlen og korsbenet. 

Teknikkerne på kurset er meget specifikke og præcise i forhold til teknikkerne på de tidligere KST-kurser som er mere generelle teknikker, dvs. med fokus på hele den pågældende knogle frem for en ganske lille del af den. Dette kan bevirke at teknikkerne her på KST 4 går dybere og dermed skaber ændringer hurtigere. Teknikkerne er ligeledes holdningskorrigerende.

Vi arbejder funktionelt med opmærksomhed på det langsomme healende og organiske flow i kroppen og kroppens egen iboende selvregulerende helbredskraft. 

Vi arbejder med følgende knogler og strukturer:

Occipital, temporal, sphenoid, zygomaticus, de 6 pivot’er: C.S.M, H.M, S.S., S.P., petro basilar og petro jugular, de cervikale hvirvler, fodens knogler, nuchal ligamentet, sphenopetrosal ligament, ventriklerne, sacrum, lambda, occipito-mastoid suturen, lambda suturen, corona suturen, tempora-parietal suturen og TMJ.

Kurset er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdes af RAB.

Kurset undervises af DeeDee Schmidt-Pedersen.

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook