KST 5

Dato: 28.-29. januar, 26.-27. februar + supervision 20. marts 2022

Lektioner: 40

Pris: kr. 6.750

Forudsætning: Til og med KST 4

På KST 5 arbejder vi med parietalknoglerne, frontalknoglerne og alle ansigtsknoglerne. Det er i disse knogler, at årsagen til en masse større problematikker ligger. Problematikker, som viser sig som personligheds- og adfærdsforstyrrelser, indlæringsvanskeligheder, problemer med at tale, sanseopfattelse og forståelse, orientering, både kropslig og geografisk, hovedpiner, kæbespændinger, allergier, trigeminus neurologi, sinus- og vejrtrækningsproblemer samt problemer med øjnene. 

Det er her på KST 5, at du lærer de primære teknikker til Hortons hovedpine og diverse genre af migræne. Ved hjernerystelser sker der ofte kraftige læsioner på parietal- og frontalknoglerne, dem bliver der gået i dybden med her på kurset. 

Vi har arbejder også på og går i dybden med følgende andre knogler og strukturer: Maxilla, zygomaticus, sphenoid, nasal, vomer, ethmoid, palatine, lacrimal, mandibula, den metopiske sutur, bregma, den superficielle baglinje, spiralinjen, glabella og hovedchaka’et. 

Teknikkerne på KST 5 er meget specifikke og præcise, ligesom på KST 4. Dette kan bevirke at teknikkerne går dybere og dermed skaber ændringer hurtigere i kroppen.

Vi arbejder funktionelt med opmærksomhed på det langsomme healende og organiske flow i kroppen og kroppens egen iboende selvregulerende helbredskraft.

Kurset er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdes af RAB.

Kurset undervises af DeeDee Schmidt-Pedersen.

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook