Navlens Univers

Dato: 13.-14. juni 2021

Lektioner: 16

Pris: kr. 2.700

Forudsætning: Åbent for alle.

Navlen spiller en vigtig rolle helt fra starten af livet i fostertilstanden og fortsætter denne vigtige funktion i resten af livet. Navlen skabes og nærer fosteret, mens det udvikler sig. Der hvor næringen, gennem navlestrengen, går ind i fosteret, betegnes som navlecenteret. Fra navlestrengen går den nærende livsenergi til venstre nyre, så til højre nyre, ned til forplantningscenteret, gennem mellemkødet og op gennem rygsøjlen til hjernen, herfra strømmer den gennem tungen og tilbage til navlen. Dette kaldes det mikro-kosmiske kredsløb. Den fysiske føde fra moderkagen fås ligeledes fra navlecenteret, og det er også her kroppen skaffer sig af med affaldsstofferne. 

Efter vi bliver født er navlecenteret stadig meget aktivt og afbalancerer kroppens forskellige energiniveauer. Det er også center for den rent fysiske tyngdekraft, når vi sidder, står og er i bevægelse. Kroppen bevæger sig stadig omkring dette center, som da vi var i fostertilstanden. 

Hvis der er adhærencer eller stagnationer af energi i dette område, kan det forårsage problemer med at få nok energi til at nære organerne og generelt påvirke kroppens energisystem. 

På workshoppen arbejder vi bl.a. med navlens forbindelse og forhold til de omkringliggende strukturer, halebenet, korsbenet, leveren, milten, nyrerne, blæren og mellemkødet. Vi arbejder og udforsker ligeledes forbindelsen til balancepunkterne i kroppen, glabella (3. øje) samt hvorledes navlen påvirker kropsholdningen mm.

Der arbejdes med blid bindevævsteknik.

Workshoppen er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdes af RAB. 

Workshoppen undervises af DeeDee Schmidt-Pedersen på Fulcrum Institute i København.

TILMELDING: 

Tilmelding til et kursus foretrækkes snarest muligt og sker ved indbetaling af depositum på kr. 

1.000 til konto 4453-3667755360, oplys venligst kursus navn samt dato ved at sende en mail med din tilmelding til mail@fulcruminstitute.dk. 

Du er registeret som deltager når dit depositum er modtaget. 

Restbeløbet skal være indbetalt senest 3 uger før kursusstart. Vær venligst selv opmærksom på datoen for denne termin.  

Ved tilmelding mindre end 3 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris ved tilmeldingen.         

Skulle du blive nødt til at afmelde, vil din tilbagebetaling ske i forhold til nedenstående:

Ved afbud med mere end 3 uger til uddannelsens start tilbagebetales depositum, dog minus et administrations-gebyr på kr. 400,-

Ved afbud inden for de sidste 3 uger inden uddannelsens start tilbagebetales depositum ikke. Resten af det indbetalte beløb kan i begge tilfælde overflyttes til et andet kursus eller tilbagebetales.

Ved sygdom kan du arrangere privatundervisning hos den pågældende underviser. Dette betales pr time efter aftale med underviseren. 

 

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook