ORGANMASSAGE UDDANNELSE

Datoer afventer for 2020

Lektioner: 72

Pris: 11.250 kr.

Forudsætning: Positivisme – åbent for alle

OM ORGANMASSAGE UDDANNELSEN

Vores organer er vores ældste og mest primitive strukturer. Deres funktion er intimt forbundet med vores almene velvære, og vores organer afspejler meget præcist kroppens egentlige tilstand. Derfor skal organerne ofte behandles før de ydre strukturer; bindevæv, knogler og muskler, for at hjælpe vores klienter med deres problematikker. I mange tilfælde opleves ved behandling af organerne, at kroppens selvkorrigerende mekanismer igangsættes, så en bred vifte af symptomer forsvinder.

Organsystemet har en direkte indvirkning på, og essentiel betydning for nervesystemet, hormonsystemet, muskel-skeletsystemet, lymfen og blodcirkulationen. På uddannelsen gås der i dybden med samspillet mellem de psykologiske, følelsesmæssige og energetiske aspekter og der indgår teknikker til at afhjælpe bl.a.:

Fordøjelsesbesvær, angst, vejrtrækning, spiserørsbrok, mavebrok, ryg-/nakkesmerter, albue-og skuldersmerter, knæproblemer, lændeproblemer, træthed, barnløshed, kæbespændinger, blodtryksproblemer, inkontinens, bækkenproblemer, tilbagevendende psykiske problemer, manglende sexlyst, hudproblemer, problemer med bevægeapparatet og vægtproblemer.

Kurset er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdes af RAB.

Uddannelsen undervises af DeeDee Schmidt-Pedersen.

UDTALELSER FRA KURSISTER:

Professionel uddannelse og kurser med humor, hjerte og glimt i øjet. DeeDee er en meget kompetent underviser

Emma

Med organmassage uddannelsen har jeg fået en endnu større forståelse for organernes vigtige funktioner og samarbejde. Jeg har lært om symptomer på organer i ubalance, om hvor og hvordan de skal mærkes og teknikker til at behandle organerne. Uddannelsen var perfekt tilrettelagt med materiale af høj kvalitet og en altid smilende og veloplagt underviser, hvilket var både effektivt og motiverende.

Marianna

Jeg har deltaget i organmassageuddannelsen hos DeeDee og har med dette værktøj fået en en gave og en ekstra dimension ift at arbejde mere helt med det enkelte menneske. Både ift det fysiske og det følelsesmæssige aspekt.

Forunderligt at mærke kontakten med organerne og hvordan de hilser på når man er der med respekt, det er både meget fysisk og meget subtilt og magisk. En behandling der kan stå alene eller som supplement til anden behandling og som kan være det sted der mangler opmærksomhed for at noget andet giver efter og løsner sig. Jeg har allerede fantastiske oplevelser med dette.

Karin

DeeDee er en super god underviser, der formår at få visualiseret kroppen og organerne, så det huskes – også når man kommer hjem.. Godt og brugbart undervisningsmateriale, med tydelige visninger og beskrivelser af “grebene” så det er let at bruge under behandlingerne. Kan varmt anbefale dette kursus – jeg fik indtil flere aha-oplevelser.

 

Merete

Jeg har netop gennemført Organmassage med DeeDee som underviser. Sikke en rejse vi har været på DeeDee er en fantastisk underviser. Hun gør undervisningen både sjov og underholdende. Jeg er så glad for at jeg fik denne uddannelse med mig og glæder mig til næste kursus i februar. Fulcrum Institute får topkarakter fra mig ***** og mere til.

Danielle

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook