Mit navn er Anette Zioni

Jeg har arbejdet med kranio-sakral terapi siden 2007 og har, lige fra mine første behandlinger, set så mange positive resultater, at der ikke er noget at tage fejl af: det virker!

Kroppen er det forunderligste mesterværk. Og kommunikationen med den, har altid interesseret mig. Ubalancer i kroppen bør vi lytte til og tage os af – somme tider med en hånd udefra.

Da jeg drejede ind af ”kranio-sakral vejen” var det, i første omgang, for at ”snuse”. Den viste sig dog at være den brik i puslespillet, som på magisk vis gav mit arbejdsfelt en ny og meget meningsfuld dimension. Den blev bindeleddet mellem de øvrige dele af min arbejds-og uddannelsesmæssige rygsæk, som er: min sygeplejerske-baggrund, en BA i pædagogik, samt kurser indenfor krops- og kognitiv terapi. Med den brik kunne jeg skabe mit drømmejob.

Og det nyder jeg stadig nu, hvor jeg behandler dagligt i klinikken på Østerbro eller i Solrød.

Jeg har undervist en del i årenes løb, bl.a. på Stanley Rosenberg Instituttet, og jeg synes, det er spændende og inspirerende at dele sin viden og se andre åbne for deres potentialer. Jeg glæder mig over, nu at undervise hos Fulcrum Institute.

Du kan læse mere om Anette her: www.anettezioni.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag! HELT GRATIS!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook