Mit navn er Helle Haugaard

I år 2000, fik jeg muligheden for at lave et karriereskifte efter en lang kommerciel karriere og startede på Massageskolen.

Næsten samtidig fik jeg kendskab til kranio-sakral terapien (KST)og det væltede mig totalt omkuld med alle dens fortrinligheder. Bindevævet er en af mine helt store interesser og jeg deltager i bindevævskonferencer i udlandet samt holder mig ajour med alt den spændende nye viden.

Fra den lidt håndfaste massage via den mere subtile KST, har jeg igen bevæget mig over i en endnu mere sanselig retning til bio-dynamisk KST og Stillness Touch®. De forskellige grene bindes fint sammen med min uddannelse indenfor Biologisk Traumebehandling. Alt dette skaber en fin rød tråd i hele mit uddannelses- og behandlerforløb

Klinikfællesskabet på Frederiksberg startede i august 2003, hvor jeg behandler dagligt til stor glæde for mine klienter og ikke mindst mig selv. På Stanley Rosenberg Instituttet underviste jeg i 7 år indtil det lukkede i 2015. At undervise og videregive min viden er en sand kilde til evig inspiration.

Du kan læse mere om Helle Haugaard her: www.terapeutiskklinik.dk

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook