Mit navn er Helle Haugaard

I år 2000, fik jeg muligheden for at lave et karriereskifte efter en lang kommerciel karriere og startede på Massageskolen.

Næsten samtidig fik jeg kendskab til kranio-sakral terapien (KST)og det væltede mig totalt omkuld med alle dens fortrinligheder. Bindevævet er en af mine helt store interesser og jeg deltager i bindevævskonferencer i udlandet samt holder mig ajour med alt den spændende nye viden.

Fra den lidt håndfaste massage via den mere subtile KST, har jeg igen bevæget mig over i en endnu mere sanselig retning til bio-dynamisk KST og Stillness Touch®. De forskellige grene bindes fint sammen med min uddannelse indenfor Biologisk Traumebehandling. Alt dette skaber en fin rød tråd i hele mit uddannelses- og behandlerforløb

Klinikfællesskabet på Frederiksberg startede i august 2003, hvor jeg behandler dagligt til stor glæde for mine klienter og ikke mindst mig selv. På Stanley Rosenberg Instituttet underviste jeg i 7 år indtil det lukkede i 2015. At undervise og videregive min viden er en sand kilde til evig inspiration.

Du kan læse mere om Helle Haugaard her: www.terapeutiskklinik.dk

Interesseret i at høre mere?

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev, så du er opdateret omkring kurserne.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag! HELT GRATIS!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook