Mit navn er Kim Mühlenfeldt

Min baggrund som professionel danser i Den kgl. Ballet, har givet mig et helt unikt kendskab til krop og funktionel bevægelse, som ikke bare har givet mig en teori, men også en knowhow omkring hvordan man bruger og bevæger kroppen naturligt og hensigtsmæssigt.

Min baggrund som professionel danser i Den kgl. Ballet, har givet mig et helt unikt kendskab til krop og funktionel bevægelse, som ikke bare har givet mig en teori, men også en knowhow omkring hvordan man bruger og bevæger kroppen naturligt og hensigtsmæssigt.

Efter min dansekarriere har jeg uddannet mig i forskellige manuelle behandlingsformer, og har siden 2006 arbejdet som selvstændig massør og bevægelsesterapeut i min egen klinik samt i virksomheder.

Fra 2011 har jeg været udøver i metoden Strukturel Integration (SI), hvor jeg kombinerer alle mine kompetencer. SI er ikke særligt udbredt herhjemme, men der findes på verdensplan mange forskellige skoler, som alle tager afsæt i Ida Rolfs metode: rolfing®.

Læs mere om Kim her : BODYrebalance.dk

 

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook