Mit navn er Sanne Bentsen

Interessen for at arbejde med mennesker har altid været der!
Som helt ung; først 15 år som frisør og efterfølgende 8 år som Social-og Sundhedsassistent.

I 2000 blev jeg uddannet kropsmassør fra Naturmedicinsk Kursuscenter på Christianshavn. Senere underviste jeg i massage samme sted. Det har i alle årene fyldt mig med stor glæde, kreativitet og inspiration, at arbejde med menneskets iboende muligheder, kroppens energisammenhænge og vævenes forskellige stoflighed.

De mange kurser og efteruddannelser, jeg har modtaget fra meget dedikerede undervisere og gæstelærere ved Stanley Rosenberg Instituttet helt frem til 2015, hvor det lukkede, har formet mig som behandler indenfor KST og Kropsterapi.

I 2004 lærte jeg øreakupunktur og har efterfølgende deltaget på flere krops akupunktur kurser.

Meridianlæren med yin og yang og 5-element teorien, som var en del af Kropsmassøruddannelsen, har i alle årene været mine “landkort” og referencer ved mit klientarbejde. Denne forståelse af mennesket, formidler jeg med glæde og entusiasme til klienter og kursister.

Jeg har haft klinikvirksomhed i mere end 20 år, først i Skovlunde, senere i Brønshøj og nu i mit klinikfællesskab i Vanløse, som jeg åbnede i 2013.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler i KST og medlem af brancheforeningen Kranio Sakral og Kropsterapi Danmark og sidder med i foreningens Etiske Råd. Er også medlem af dakobe.dk og her RAB i massage.

 

Du kan læse mere om Sanne her: www.sabemassage.dk 

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook