ORGAN TERAPI

En fortryllende vitalisering af kroppens dybeste potentiale.
En blid og dog kraftfuld behandling, der kan åbne døre tilbage til livet.

Du kan kontakte mig og booke en behandling her:

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

HVAD ER ORGAN TERAPI?

Organ terapi arbejder med at bedre de enkelte organernes bevægelser – som alt andet i kroppen skal vores organer kunne bevæge sig frit for at fungere optimalt, og dette er netop, hvad organ terapi gør: Sætter vores organer fri!

Hovedårsagen til vores sygdomme er blokerede organer og stagnationer i bugen. Langt de fleste af disse blokeringer kommer fra vores organ uden for bugen, hjernen som off-loader stress i form af emotionelt overflow til organerne så den kan koncentrere sig om andre funktioner.

På uddannelsen lærer du bl.a. at organsystemet er et sammenhængende hele, og at en behandling typisk vil involvere flere organer. På denne måde sikres det, at det belastede organ ikke blot opnår en midlertidig lindring, men rent faktisk vender tilbage til helheden.

Organsystemet har en direkte indvirke på og essentiel betydning for bla.: nervesystemet, hormonsystemet, muskel-/skeletsystemet, lymfen og Blodcirkulationen. Derfor kan rigtig mange problemstillinger mindskes ved hjælp af . Bl.a. Fordøjelsesbesvær , vejrtrækningen, træthed og barnløshed.

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

DU LÆRER OM ORGANERNE

Vores indre organer er vores ældste og mest primitive strukturer – og samtidig blandt de mest sofistikerede! Deres funktion er intimt forbundet med vores almene velvære, og vores organer afspejler meget præcist kroppens egentlige tilstand.

Vores organer huser både vores emotionelle væren og sørger samtidigt for den fysiske virke kraft, der holder vores krop sammen som en helhed i sig selv.Blokeringerne i vores organer strømmer over og ind i andre områder i kroppen og dukker op til overfladen som negative følelser og sygdom. Dette kan skabe en selvforstærkende cirkelbevægelse kendetegnet ved negativitet og stress. En typisk udvikling kan se således ud:

Frygt i nyrerne skaber stress, der overføres til leveren hvor det bliver til stress og vrede. Herfra overføres det til hjertet og bliver til had, ondskabsfuldhed og utålmodighed. Denne kombi af stress, vrede, had og utålmodighed kan give uregelmæssig hjerteslag og forhøjet blodtryk.

Dette overføres til de sensitive organer milten og maven, hvor det bliver til bekymring og ængstelse. Maven kan tygge sig igennem og udskille en vis portion følelsesmæssigt affald, men der er grænser for hvor meget den kan klare. Fordøjelsen svækkes, dermed falder energien og stagnerer.

Der er nu opstået en tilstand med stress, vrede, ængstelse, nedtrykthed og lav stagneret energi og denne tilstand overføres til lungerne, hvor det bliver til melankoli og sørgmodighed som fysisk udtrykkes som uregelmæssig vejrtrækning.

Dette leder til ophobninger (forstoppelse) i tyktarmen. Denne negative selvforstærkende cyklus slutter så i nyrerne igen med energitab i den nedre del af kroppen samt svækker energien i de seksuelle organer der skaber livsessens. Dette har nu skabt en tilstand af ødelagte organfunktioner, sammenfiltrede nerver og lymfebaner samt knuder i maven. Det giver ny frygt i nyrerne og hermed begynder det hele forfra!

UDTALELSER FRA KURSISTER:

Professionel uddannelse og kurser med humor, hjerte og glimt i øjet. DeeDee er en meget kompetent underviser

Emma

Med organmassage uddannelsen har jeg fået en endnu større forståelse for organernes vigtige funktioner og samarbejde. Jeg har lært om symptomer på organer i ubalance, om hvor og hvordan de skal mærkes og teknikker til at behandle organerne. Uddannelsen var perfekt tilrettelagt med materiale af høj kvalitet og en altid smilende og veloplagt underviser, hvilket var både effektivt og motiverende.

Marianna

Jeg har deltaget i organmassageuddannelsen hos DeeDee og har med dette værktøj fået en en gave og en ekstra dimension ift at arbejde mere helt med det enkelte menneske. Både ift det fysiske og det følelsesmæssige aspekt.

Forunderligt at mærke kontakten med organerne og hvordan de hilser på når man er der med respekt, det er både meget fysisk og meget subtilt og magisk. En behandling der kan stå alene eller som supplement til anden behandling og som kan være det sted der mangler opmærksomhed for at noget andet giver efter og løsner sig. Jeg har allerede fantastiske oplevelser med dette.

Karin

HVORNÅR KAN ORGANMASSAGE HJÆLPE?

Meget, meget oftere, end man umiddelbart tror..!

Organsystemet har en direkte indvirke på og essentiel betydning for bla.: nervesystemet, hormonsystemet, muskel-/skeletsystemet, lymfen og Blodcirkulationen. Derfor kan det ikke undre, at rigtig mange problemstillinger først oplever egentlig bedring, idet organsystemet inddrages:

Hjælper med:

 • Fordøjelsesbesvær
 • Vejrtrækningen
 • Spiserørsbrok
 • Ryg-/nakkesmerter
 • Træthed
 • Barnløshed
 • Kæbespændinger
 • Blodcirkulationen
 • Inkontinens
 • Bækkenproblemer
 • Manglende sexlyst
 • Hudproblemer
 • Problemer med bevægeapparate
 • Vægtproblemer

Organmassage til nyfødte

Nyfødte har meget ofte problemer med især fordøjelsen.  Det er, som om den nyfødte trænger til en hjælpende hånd i den første tid. Organmassage er et helt fantastisk redskab til at lette og bedre denne fase – kolik og forstoppelse er tilstande, som Organmassage kan bedre markant.

Organmassage afhjælper det meste

Også i livets senere faser kan Organmassage gøre en stor forskel. Vores organers funktion ændrer sig livet igennem, og Organmassage kan være en uvurderlig hjælp undervejs.

Operationer, dårlig kropsholdning, forkert kost, ulykker, stress, forgiftninger, manglende motion, medicin – alle disse aspekter har en direkte og kontant betydning for vores organers velbefindende.

EN BEHANDLING MED ORGANMASSAGE

Under selve behandlingen mærker terapeuten med hænderne, hvordan det enkelte organ fungerer: Er det i bevægelse, og kan det bevæge sig frit i forhold til de omkringliggende strukturer – er det sundt og velfungerende?

Behandlingen består af blide og langsomme bevægelser af selve organet. Stille og roligt løsnes spændingerne, og organet begynder at genvinde sin bevægelighed og vitalitet – og dermed sin funktion.

Læs mere om hvordan en behandling med organmassage foregår

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

DeeDee er en super god underviser, der formår at få visualiseret kroppen og organerne, så det huskes – også når man kommer hjem.. Godt og brugbart undervisningsmateriale, med tydelige visninger og beskrivelser af “grebene” så det er let at bruge under behandlingerne. Kan varmt anbefale dette kursus – jeg fik indtil flere aha-oplevelser.

 

Merete

Jeg har netop gennemført Organmassage med DeeDee som underviser. Sikke en rejse vi har været på DeeDee er en fantastisk underviser. Hun gør undervisningen både sjov og underholdende. Jeg er så glad for at jeg fik denne uddannelse med mig og glæder mig til næste kursus i februar. Fulcrum Institute får topkarakter fra mig ***** og mere til.

Danielle

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook