Spring til indhold

Mit navn er Helle Haugaard

I år 2000, fik jeg muligheden for at lave et karriereskifte efter en lang kommerciel karriere og startede på Massageskolen.

Næsten samtidig fik jeg kendskab til kranio-sakral terapien (KST)og det væltede mig totalt omkuld med alle dens fortrinligheder. Bindevævet er en af mine helt store interesser og jeg deltager i bindevævskonferencer i udlandet samt holder mig ajour med alt den spændende nye viden.

Fra den lidt håndfaste massage via den mere subtile KST, har jeg igen bevæget mig over i en endnu mere sanselig retning til bio-dynamisk KST og Stillness Touch®. De forskellige grene bindes fint sammen med min uddannelse indenfor Biologisk Traumebehandling. Alt dette skaber en fin rød tråd i hele mit uddannelses- og behandlerforløb

Klinikfællesskabet på Frederiksberg startede i august 2003, hvor jeg behandler dagligt til stor glæde for mine klienter og ikke mindst mig selv. På Stanley Rosenberg Instituttet underviste jeg i 7 år indtil det lukkede i 2015. At undervise og videregive min viden er en sand kilde til evig inspiration.

Du kan læse mere om Helle Haugaard her: www.terapeutiskklinik.dk