Spring til indhold

ORGAN TERAPI UDDANNELSE

Der undervises alle dage 9.-ca 16


Undervises af DeeDee Schmidt-Pedersen

HVAD ER ORGAN TERAPI?

En fortryllende vitalisering af kroppens dybeste potentiale.
En blid og dog kraftfuld behandling, der kan åbne døre tilbage til livet.

Organ terapi arbejder med at bedre de enkelte organernes bevægelser – som alt andet i kroppen skal vores organer kunne bevæge sig frit for at fungere optimalt, og dette er netop, hvad organ terapi gør: Sætter vores organer fri!

Hovedårsagen til vores sygdomme er blokerede organer og stagnationer i bugen. Langt de fleste af disse blokeringer kommer fra vores organ uden for bugen, hjernen som off-loader stress i form af emotionelt overflow til organerne så den kan koncentrere sig om andre funktioner.

På uddannelsen lærer du bl.a. at organsystemet er et sammenhængende hele, og at en behandling typisk vil involvere flere organer. På denne måde sikres det, at det belastede organ ikke blot opnår en midlertidig lindring, men rent faktisk vender tilbage til helheden.

Organsystemet har en direkte indvirke på og essentiel betydning for bla.: nervesystemet, hormonsystemet, muskel-/skeletsystemet, lymfen og Blodcirkulationen. Derfor kan rigtig mange problemstillinger mindskes ved hjælp af . Bl.a. Fordøjelsesbesvær , vejrtrækningen, træthed og barnløshed.