ALT – NATURLIG LIFTING UDDANNELSE

Dato: 30. sept-2. okt, 4.-6. nov., 25.-27. nov 2022 + 1 dag januar 2023

Lektioner: 80

Pris: kr. 13.500

Forudsætning: BindevævsTeknik - Fascial Release kurset

På AnsigtsLøftningsTeknik uddannelsen (Naturlig Lifting), arbejder vi med blid bindevævsteknik på ansigtet, hovedbund, halsen og nakken. En ALT-behandling består af de 6 individuelle behandling som du vil blive undervist i, en for en. Hver behandling har sin egen behandlingsprotokol.

Vi arbejder med bindevævet, meridianerne, musklerne, knoglerne og 5. og 7. kranienerver, funktionen af disse to kranienerver er meget vigtige for ansigtsmimikken.

Ved at frigøre det ophobede stress fra disse strukturer, kan ansigtet blive mere symmetrisk og få et mere levende, naturligt, afslappet og imødekommende udtryk. Huden bliver mere elastisk og musklerne mere spændstige. De fine linjer og rynker bliver glattet ud.

Hvert øjeblik i vores liv former vi, ofte ubevidst, et ansigtsudtryk, som udtrykker vores følelser i det pågældende øjeblik. Ansigtet afspejler ikke bare hvordan vi har det lige nu, det går meget dybere da musklerne og bindevævet også afspejler og husker vores livsforløb. Svære psykiske og fysiske oplevelser og traumer efterlader sig deres spor og hos mange mennesker ses en afblomstret maske som kan udtrykke træthed, sorg, angst eller irritation.

Ansigtet er det første som vi møder, kommunikerer og konfronterer omverdenen med, der hvor vi eksponerer vores indre følelser og selv.

Med ALT bearbejder vi alt det påvirkede væv, som er stivnet i en følelse og spænding, således at ansigtet og personen slipper de gamle tyngende følelser og får kapaciteten tilbage til at opleve alle de følelser som hører livet til her og nu. Ansigtets væv kommer i balance og dermed kommer også livet mere i balance.

ALT kan bl.a. afhjælpe kæbespændinger og andre problemer med bidefunktionen, migræne, forskellige former for hovedpine, vejrtræknings- og åndedrætsproblemer, symptomer efter piskesmæld, depression, bihuleproblemer,

stress, arvæv i ansigtet og på halsen, ansigtslammelser, synkebesvær, tinnitus, trigeminus neuralgi, tandproblematikker efter bøjleforløb og operationer. Desuden er ALT et fantastisk redskab til at få blødere, klarere og større skala på tonerne, oplagt til sangere og andre som bruger deres stemmer meget.

Uddannelsen er certificeret og giver points til godkendelse og vedligeholdes af RAB.

Uddannelsen undervises af DeeDee Schmidt-Pedersen

BOOK EN TID

Ring eller SMS på telefon: 4013 4524
Send en mail til: mail@fulcruminstitute.dk

Få beskeden først!

 

Få mine nye kursusdatoer samt opdateringer på mine uddannelser og kurser direkte i din mailboks, som den første.

Skriv din email og bliv tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Kranio sakral terapi hos DeeDee Schmidt-Pedersen, Den indre Gård og Fulcrum Institute
Tips til en blødere hverdag!

Få gode råd til hvordan du kan styrke dit helbred, mindske din hverdags stress og være mere nærværende overfor dine klienter i dine behandlinger.

Bedømmelse 5/5 af 8+ StemmerfraFacebook