Spring til indhold

Mit navn er Karina Remming

Jeg tror på den blide tilgang til kroppen. Jeg har dyb respekt for kroppen og det enkelte individ, derfor arbejder jeg på at finde den enkeltes egne ressourcer til helbredelse.

Jeg arbejder i mine behandlinger primært med kranio-sakral terapi– både mekanisk og biodynamisk, og arbejder desuden med zoneterapi, organmassage terapi og A.L.T. Naturlig Lifting.

Tidligere har jeg været marketingansvarlig i flere forskellige virksomheder og rejst en del. I sommeren 2013 fik jeg endelig muligheden for at forfølge min drøm om at blive kropsbehandler, og jeg gik med det samme i gang med at uddanne mig til kranio-sakral terapeut på Stanley Rosenberg Institut og Fulcrum Institute, og til zoneterapeut på Atwork – tidligere Naturmedicinsk Kursuscenter.

Jeg er RAB godkendt og sidder desuden med i bestyrelsen i vores brancheforening Kranio Sakral og Kropsterapi Danmark.

Jeg elsker at videreformidle mit fag som jeg brænder meget for. Kranio-sakral terapi til børn er et område jeg bruger rigtig meget tid på. Jeg er selv mor til en søn med ADHD og Autisme, og møder mange overbelastede nervesystemer, både hos børn og forældre med og uden diagnoser i min klinik i Sorø. 

Du kan læse mere om Karina her: www.remming.net